Descoperire neașteptată făcută la recuperarea cadavrului unui bărbat care a murit din cauza unor selfie-uri

08.10.2020
Descoperire neașteptată făcută la recuperarea cadavrului unui bărbat care a murit din cauza unor selfie-uri
Foto: Facebook/Glen Canyon National Recreation Area

Un tânăr de 25 de ani a murit după ce a căzut într-o prăpastie în statul american Arizona, iar la recuperarea corpului neînsuflețit autoritățile au făcut o descoperire bizară.

Orlando Serrano-Arzola, din orașul Phoenix, făcea fotografii și selfie-uri în Glen Canyon National Recreation Area când a alunecat și căzut în gol, potrivit martorilor citați de National Park Service (NPS).

În timp ce recuperau corpul neînsuflețit, angajații biroului șerifului și rangerii au făcut o descoperire neașteptată în același loc: au dat peste alte rămășițe umane. Se crede că persoana respectivă a sfârșit în același mod. Șeriful a anunțat că va oferi mai multe detalii după finalizarea anchetei.

Potrivit martorilor, Arzola a căzut 30 de metri, iar apoi s-a rostogolit alți 40 de metri. „Victima a suferit traume severe și nu arăta semne de viață după cădere”, a transmis NPS, potrivit CNN.

Incidentul s-a petrecut la scurt timp după ce, tot în SUA, două studente au căzut de pe acoperișul unei clădiri cu patru etaje, în timp ce își făceau selfie-uri, potrivit poliției.

Victimele, de la Temple University, Philadelphia, sunt la spital, după ce au căzut pe o alee din apropierea clădirii. Nu au existat obstacole care să atenueze căderea. Tinerele de 19 ani se aflau pe acoperișul clădirii, locuită de studenți, unde fusese organizată o petrecere.

Căderea de la înălțime reprezintă principala cauză a deceselor legate de selfie-uri, potrivit unui studiu realizat de Priceonomics.

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat care a cumpărat o armă din 1863 a făcut o descoperire neașteptată în interior

O femeie a căzut de pe o stâncă în timp ce logodnicul îi făcea poze cu telefonul

Descoperire neașteptată făcută de un fermier care a secat un bazin de irigare