Descoperire neașteptată făcută la recuperarea cadavrului unui bărbat care a murit din cauza unor selfie-uri

08.10.2020
Descoperire neașteptată făcută la recuperarea cadavrului unui bărbat care a murit din cauza unor selfie-uri
Foto: Facebook/Glen Canyon National Recreation Area

Un tânăr de 25 de ani a murit după ce a căzut într-o prăpastie în statul american Arizona, iar la recuperarea corpului neînsuflețit autoritățile au făcut o descoperire bizară.

Orlando Serrano-Arzola, din orașul Phoenix, făcea fotografii și selfie-uri în Glen Canyon National Recreation Area când a alunecat și căzut în gol, potrivit martorilor citați de National Park Service (NPS).

În timp ce recuperau corpul neînsuflețit, angajații biroului șerifului și rangerii au făcut o descoperire neașteptată în același loc: au dat peste alte rămășițe umane. Se crede că persoana respectivă a sfârșit în același mod. Șeriful a anunțat că va oferi mai multe detalii după finalizarea anchetei.

Potrivit martorilor, Arzola a căzut 30 de metri, iar apoi s-a rostogolit alți 40 de metri. „Victima a suferit traume severe și nu arăta semne de viață după cădere”, a transmis NPS, potrivit CNN.

Incidentul s-a petrecut la scurt timp după ce, tot în SUA, două studente au căzut de pe acoperișul unei clădiri cu patru etaje, în timp ce își făceau selfie-uri, potrivit poliției.

Victimele, de la Temple University, Philadelphia, sunt la spital, după ce au căzut pe o alee din apropierea clădirii. Nu au existat obstacole care să atenueze căderea. Tinerele de 19 ani se aflau pe acoperișul clădirii, locuită de studenți, unde fusese organizată o petrecere.

Căderea de la înălțime reprezintă principala cauză a deceselor legate de selfie-uri, potrivit unui studiu realizat de Priceonomics.

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat care a cumpărat o armă din 1863 a făcut o descoperire neașteptată în interior

O femeie a căzut de pe o stâncă în timp ce logodnicul îi făcea poze cu telefonul

Descoperire neașteptată făcută de un fermier care a secat un bazin de irigare

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult