Mark Zuckerberg i-a oferit Papei Francisc o machetă de dronă Aquila

30.08.2016

Mark Zuckerberg i-a oferit Papei Francisc o machetă de dronă Aquila, când el şi soţia sa, Priscilla Chan, au avut o întâlnire cu acesta, luni, 29 august, scrie CNN. „A fost o întâlnire pe care nu o voi uita niciodată”, a declarat Zuckerberg. „Poţi simţi căldura şi bunătatea Papei şi cât de mult îi pasă să îi ajute pe cei din jur”, a adăugat directorul executiv al Facebook.

Zuckerberg a postat o fotografie pe pagina sa personală de pe reţeaua de socializare, în care apare oferindu-i Papei o machetă a dronei Aquila, care, speră cei de la Facebook, va fi capabilă să ofere acces gratuit la internet în ţările în curs de dezvoltare şi zonele izolate.

„Împreună au vorbit despre cum poate să folosească tehnologia pentru a atenua sărăcia, încuraja cultura interacţiunilor şi a comunica un mesaj al speranţei, în special celor dezavantajaţi”, a declarat Biroul de presă al Vaticanului.

Zuckerberg şi-a anunţat vizita în Italia după ce ţara a fost lovită de un cutremur devastator. Şeful Facebook a spus că Roma este un oraş special pentru el. Aici a fost în luna de miere cu soţia sa Priscilla.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult