Mesajul bizar primit de la curier de o tânără care a comandat mâncare online: „Îmi pare rău iubire…”

12.02.2021
Mesajul bizar primit de la curier de o tânără care a comandat mâncare online: „Îmi pare rău iubire...”

O tânără din Marea Britanie a comandat mâncare prin intermediul Uber Eats, dar comanda nu i-a mai fost livrată. Illy Ilyas, din Ilford, a aflat și ce s-a întâmplat, deoarece curierul i-a dat un mesaj.

„Îmi pare rău iubire, ți-am mâncat mâncarea”, i-a scris curierul.

Comanda a costat-o pe tânără 14,71 lire sterline (aproximativ 82 de lei). Colac peste pupăză, după ce a rămas fără mâncare, tânăra a fost îndemnată de serviciul Uber Eats să îi dea un bacșiș curierului, numit Shah.

Ilyas, în vârstă de 21 de ani, nu s-a enervat, iar situația i s-a părut hazlie. Tânăra a povestit incidentul pe Twitter, iar postarea a devenit virală. „Am fost șocată la început. Am crezut că este o glumă așa că am râs”, a declarat ea.

După ce a deschis din nou aplicația, Illy și-a dat seama că nu a fost o glumă, deoarece comanda apărea ca fiind livrată.

Tânăra a declarat că nu s-a supărat pe „Shah”, deoarece nu știe care este situația lui materială. Poate că el chiar avea nevoie de mâncarea respectivă mai mult decât ea.

Ulterior, după ce restaurantul de la care a comandat a aflat despre incident, Ilyas a putut să plaseze din nou comanda, gratuit.

CITEȘTE ȘI:

O femeie a comandat mâncare prin intermediul unei aplicaţii pentru ca persoana care o livra să o scape de un păianjen

Căștile „AirPods” comandate de o femeie de pe internet sunt aproape cât capul ei

A comandat online o loțiune pentru piele, dar a primit o pereche de căști Bose. Decizia surprinzătoare a magazinului

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult