Momentul în care o victimă a hărţuirii pe internet îi dă o lecţie agresorului [VIDEO]

Hărţuirea pe internet, numită şi cyberbullying, ia multe forme, iar victimele sunt de obicei minorii. O adolescentă din SUA a fost hărţuită online o lungă perioadă de timp de un coleg popular de la şcoală. 
 
Când nu a mai rezistat, fata a mers la el în curtea şcolii pentru a-l confrunta. Băiatul a refuzat să vorbească eu ea şi a stropit-o cu apă. În acel moment, după noua umilinţă suferită, în mintea fetei s-a petrecut ceva incredibil. Ea l-a atacat pe agresor, culcându-l la pământ din câteva mişcări. 
 
Citeşte şi: Copiii crescuţi pe Facebook. Părinţii români insistă să publice online imagini şi clipuri video cu urmaşii lor minori, deşi în fiecare minut sunt vândute 500 de poze cu copii în ipostaze cu caracter sexual
 
 
Huliganul online a fost învins destul de uşor, deoarece tânăra urmează cursuri de arte marţiale. Clipul a fost publicat pe Facebook, cu permisiunea fetei, de către antrenorul brazilian de jiu-jitsu Kit Dale. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult