O adolescentă a devenit din cerșetoare model datorită unei fotografii

21.04.2020
O adolescentă a devenit din cerșetoare model datorită unei fotografii

Rita Gaviola este o adolescentă, fostă cerșetoare, din Filipine a cărei viață s-a schimbat după ce a fost fotografiată pe stradă.

Povestea ei incredibilă începe în 2016 pe când avea 13 ani și se afla la cerșit pe străzile din orașul Lucban, pentru a-și ajuta familia săracă. Tatăl ei lucra ca gunoier, iar mama ei stătea acasă și avea grijă de cei șase copii ai familiei. Niciunul dintre aceștia nu mergea la școală la momentul respectiv, din cauza lipsei banilor.

Norocul Ritei s-a schimbat după ce a văzut-o, pe stradă, fotograful Topher Quinto Burgos, care arămas uimit de frumusețea naturală a adolescentei. Artistul a publicat imagini cu fata pe internet, iar la scurt timp după aceea viața ei s-a schimbat.

O imagine cu Rita s-a viralizat, iar oamenii s-au arătat fascinați de frumusețea ei naturală. Deoarece face parte din minoritatea etnică Badjao, adolescenta a fost numit „Fata Badjao”. Mai multe modele din Filipine s-au mobilizat apoi pentru a o scoate pe fată din sărăcie.

La scurt timp după aceea, Gaviola a început să fie căutată de presă și a debutat în modelling și televiziune.

Rita a devenit apoi o celebritate online. Pe Instagram are 128.000 de fani, iar numărul acestora este în creștere.

În 2018, tânăra a publicat pe YouTube un clip video cu noua casă pe care a oferit-o familiei ei. Cea care a finanțat construcția a fost Kreutzer, o fană din SUA a Ritei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News