O companie a inventat lenjeria intimă pentru femei care se lipeşte de corp

Femeile deranjate de faptul că tivul de la lenjeria intimă li se vede prin fustă pot răsufla acum uşurate. O companie americană, numită Shibue Couture, a inventat chiloţii care se lipesc de corp cu ajutorul a două zone adezive. 
 
În părţule care se lipesc de corp, chiloţii dispun de două zone acoperite cu gel adeziv. După fiecare utilizare, acest model de lenjerie intimă poate fi spălat la maşină şi apoi refolosit. 

Sunt disponibile mai multe variante, inclusiv una accesorizată cu bijuterii, dar şi versiuni pentru bărbaţi. Cei mai ieftini chiloţi de acest fel costă 16 dolari. 

Compania a fost fondată de către Jenny Buettner, care era deranjată de faptul că nu găsea lenjerie intimă ale cărei forme să nu se vadă prin rochiile pe care le purta. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult