O cunoscută actriţă de filme pentru adulţi renunţă la meserie pentru jocurile video

O cunoscută actriţă de filme pentru adulţi renunţă la meserie pentru jocurile video

Paige Jennings, o cunoscută actriţă de filme pentru adulţi care folosea pseudonimul Veronica Vain, a anunţat că renunţă la această meserie. Tânăra vrea să devină gamer profesionist şi vedetă pe YouTube.

 

„Nu a fost atât de distractiv pe cât am crezut că va fi”, a declarat Veronica atunci când a fost întrebată de ce a renunţat la cariera de actriţă, când se afla în plină ascensiune.

Jennings a lucrat un timp la compania de investiţii Lazard de pe Wall-Street, dar a devenit cunoscută pe internet şi starletă porno după ce şi-a făcut selfie-uri nud în toaleta firmei.

 

 

Tânăra şi-a lansat canalul RedHead Redemption de pe YouTube, pe care va publica şi clipuri video din jocurile ei preferate. Paige face deseori streaming live timp de 4-5 ore pe zi în timp ce se joacă, iar audienţa ei creşte pe zi ce trece.

 

Jennings a declarat că toata viaţa ei a fost o „tocilară” şi că a crescut jucându-se Crash Bandicoot şi The Elder Scrolls. Acum joacă Outlast, Overwatch sau Final Fantasy XIV. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult