O farsă „de infarct” cu camera pentru marşarier

O farsă „de infarct” cu camera pentru marşarier

Un bărbat i-a făcut o farsă soţiei la scurt timp după ce femeia şi-a instalat pe maşină o cameră video pentru mersul cu spatele. Bobby Wesson a luat nişte bandă adezivă, beţe de acadele şi câteva imagini înfricoşătoare, cu ajutorul cărora a realizat un „peisaj” înfricoşător în faţa camerei. I-a venit ideea să-i facă această farsă soţiei după ce într-o zi a văzut un dinozaur de pluş, al copilului celor doi, agăţat de bara din spate a maşinii.

Când Rayena Wesson a băgat în marşarier, după ce Bobby a făcut modificările, a sărit în sus de spaimă, potrivit bărbatului. Bobby nu s-a oprit aici. A mers într-o zi în parcarea de la locul de muncă al soţiei şi a pus altă imagine. Femeia s-a speriat din nou. Acum, Rayena este atentă de fiecare dată când se urcă în maşină. Mai mult, nu face acest lucru înainte de a inspecta camera video din spate.

Foto: Facebook/ Bobby Wesson

Deşi farsa a fost una reuşită, realizarea ei a fost dificilă. Bărbatul a avut nevoie de o lună de pregătiri.

Foto: Facebook/ Bobby Wesson
 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult