O profesoară din Rusia a fost concediată după ce un hacker a expus cel de-al doilea job al său secret

O profesoară din Rusia a fost concediată după ce un hacker a expus cel de-al doilea job al său secret

Svetlana Topol, o profesoară din Rusia, a fost concediată după ce s-a descoperit că era şi actriţă de filme pentru adulţi, specializată în roluri de elevă. Cea de-a doua carieră a femeii a fost descoperită după ce elevii, profesorii şi apropiaţii femeii au primit un link cu un clip video pentru adulţi în care apărea tânăra.

 

Topol, în vârstă de 27 de ani, era de şase ani profesoară la o şcoală de prestigiu din St. Petersburg. Svetlana este cunoscută în industria pentru adulţi după numele Ariel, Mod şi Christie. Nu se ştie deocamdată cum link-urile deocheate au ajuns la toţi elevii şi colegii profesoarei. Autorităţile cred că este mâna unui hacker, care a obţinut adresele din baza de date a şcolii.

 

 

Tânăra a filmat scene chiar în acest an, în ţări precum Ungaria şi Cehia.

 

Se pare că soţul femeii ştie că aceasta este şi actriţă porno şi este de acord cu acest lucru.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult