O tânără de 24 de ani a murit după ce i-a scăpat iPhone-ul în cadă

11.12.2020
O tânără de 24 de ani a murit după ce i-a scăpat iPhone-ul în cadă

O tânără de 24 de ani din Rusia a murit după ce i-a scăpat smartphone-ul, conectat la priză, în cada cu apă în care se afla.

Olesya Semenova a fost găsită moartă de colega ei de apartament. Incidentul s-a petrecut în orașul Arkhangelsk. „Am țipat, am scuturat-o, dar era palidă, nu respira și nu arăta semne de viață. Am fost foarte speriată. Când am atins-o m-am electrocutat”, a declarat colega victimei, Daria.

Aceasta a observat că smartphone-ul femeii, un iPhone 8, se afla în apă și se încărca încă.

Paramedicii au confirmat faptul că Semenova, care lucra la un magazin de haine, a murit prin electrocutare. „Tragedia arată încă o dată că apa și dispozitivele electrice conectate la priză sunt incompatibile”, au transmis autoritățile.

Multe persoane au murit în circumstanțe similare

Aceste incidente nu sunt, din păcate, rare. În urmă cu câțiva ani o tânără de 26 de ani, tot din Rusia, a murit în circumstanțe similare. Evgenia Shuliatieva, o contabilă, a murit prin electrocutare, în locuința ei din Moscova. Nu se știe dacă tânăra folosea telefonul în timp ce se afla în cadă sau acesta a căzut accidental acolo. Poliția crede că a doua variantă este mai plauzibilă.

Mai mult, o adolescentă de 17 ani a murit în timp ce asculta, în cadă, muzică la căștile conectate la un telefon care se încărca de la priză.

Foto: Olesya Semenova

Sursa: NYPost

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat a murit după ce şi-a încărcat iPhone-ul în timp ce stătea în cadă

Apple investighează cazul unei femei electrocutate de telefonul iPhone 5

Patru utilizatori de smartphone au decedat în 2018 electrocutaţi ascultând muzică la căşti în timpul încărcării

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult