Un bărbat a murit după ce şi-a încărcat iPhone-ul în timp ce stătea în cadă

20.03.2017
Un bărbat a murit după ce şi-a încărcat iPhone-ul în timp ce stătea în cadă

Richard Bull, un bărbat în vârstă de 32 de ani din Marea Britanie, a fost găsit mort în baie cu arsuri pe corp. Poliţia a descoperit că bărbatul trăsese un prelungitor în baie, în care se afla un încărcător de iPhone conectat la telefon.

 

Corpul neînsufleţit al lui Bull a fost găsit de soţia acestuia. Iniţial, femeia a crezut că tânărul a fost atacat de cineva, deoarece avea arsuri grave pe piept.

Cel mai probabil bărbatul a folosit smartphone-ul în timp ce stătea în cadă. O secţiune din cablu a luat contact cu apa, iar tânărul a fost electrocutat.

 

 

Dr. Sean Cummings, medicul legist care s-a ocupat de caz, a spus că intenţionează să întocmească un raport pe care să îl trimită producătorilor de smartphone-uri. Potrivit lui, aceştia ar trebui să-i avertizeze pe utilizatori că încărcarea telefoanelor în baie este extrem de periculoasă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video