Poliția caută o tânără care a filmat un clip pentru adulți „high tech” în autobuz fără a purta mască de protecție

01.07.2020
Poliția caută o tânără care a filmat un clip pentru adulți „high tech” în autobuz fără a purta mască de protecție
Foto: Captură din video

O tânără care s-a filmat în ipostaze indecente într-un autobuz este căutată de poliție deoarece nu purta mască de protecție.

Masca de protecție este obligatorie în multe țări în public, iar cei care nu o poartă se pot trezi cu amenzi mari. Poliția caută o femeie care a înregistrat un clip video pentru adulți într-un mijloc de transport în comun fără a purta accesoriul, care este obligatoriu, peste gură și nas.

Incidentul s-a petrecut în orașul Santiago de Cali din Columbia, potrivit presei locale.

Suspecta, care folosește numele de scenă „Kaori”, a folosit un vibrator inteligent „Lovense” în filmare. Dispozitivul a fost controlat de pe smartphone-ul partenerului de filmare al tinerei, „Dominick”.

Gadgetul poate fi controlat, de la distanță, prin intermediul unei aplicaţii dedicate, iar utilizatorul poate crea tipare pentru vibraţii, inclusiv în funcție de muzica rulată sau sunete din jur.

Ce-i drept, femeia avea o mască de protecție și a purtat-o o vreme în timpul înregistrării. Totuși, legea din Columbia cere ca aceasta să fie purtată tot timpul în spații închise.

Fără mască de protecție și fără lenjerie

La final, cei doi fac ceva nerecomandat în plină pandemie. Femeia îi dă, ca amintire, bărbatului lenjeria sa intimă.

Filmarea s-a viralizat, iar poliția îi caută pe cei doi protagoniști. „Clipul arată lipsă de respect față de ceilalți pasageri”, potrivit unui anunț al Metrocali, „RATB-ul” din Santiago de Cali.

Înregistrarea video cu cei doi a fost încărcată inițial pe un mare site pentru adulți, dar a fost ștearsă ulterior după ce s-a aflat că încalcă regulile din timpul pandemiei.

În Columbia au murit peste 3.250 de persoane din cauza COVID-19, potrivit datelor furnizate de Johns Hopkins University.

Foto: Captură din video

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult