Poliţiştii au descoperit o colecţie bizară de imagini şi clipuri video pe computerele lui Michael Jackson

Poliţiştii au descoperit o colecţie bizară de imagini şi clipuri video pe computerele lui Michael Jackson
Michael Jackson, cel mai popular star pop din toate timpurile, avea o colecţie bizară de imagini şi clipuri video pornografice, potrivit unui raport secret al poliţiei care a ajuns în presă. Oamenii legii au percheziţionat casa vedetei, Neverland Ranch, în 2003, în urma unor acuzaţii de abuz sexual asupra copiilor care i-au fost aduse lui Jackson. 
 
Poliţiştii au descoperit pe computerele din casă, dar şi pe discuri optice, o colecţie impresionantă de clipuri video şi imagini în care erau torturaţi copii şi animale, clipuri care includeau sex violent şi sadomasochism. 
 
Citeşte şi: Facebook plăteşte companii şi vedete pentru realizarea de transmisiuni live
 
Potrivit anchetatorilor, aceste clipuri şi imagini le erau arătate de către cântăreţ copiilor care vizitau Neverland. Mai mult, în dormitorul vedetei au fost descoperite poze cu copii dezbrăcaţi sau doar parţial îmbrăcaţi. În unele dintre acestea apăreau chiar nepoţii lui Jackson. Au fost găsite şi pastile pentru tratarea dependenţei de sex. 
 
 
Totuşi, în ciuda acestor descoperiri, Jackson a scăpat de acuzaţiile de abuz sexual asupra unor minori în 2005. Patru ani mai târziu, starul pop murea, la vârsta de 50 de ani. De-a lungul timpului interpretul melodiei „Billie Jean” a plătit peste 100 milioane de dolari familiilor celor care l-au acuzat pe star de abuzuri sexuale comise asupra unor minori. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult