Post-ul de pe Facebook cu peste 1.000.000 de comentarii!

Post-ul de pe Facebook cu peste 1.000.000 de comentarii!

Nu, nu este un anunţ matrimonial al vreunei domnişoare care îşi vinde virginitatea pe Internet, deşi astfel de postări ar atrage destui curioşi. Este vorba de o doamnă trecută de prima tinereţe, îndrăgostită nebuneşte de… Facebook.

În încercarea de a intra în Cartea Recordurilor, Mrs. Catherine Frank Matthews sau, dacă vreţi, „Million Comments Baby”, a solicitat o prietenă de nădejde, probabil cu o sferă de influenţă mai mare, să cheme la apel toţi postacii din reţea ca să comenteze. Iar prietenii nu s-au lăsat prea mult rugaţi, reuşind să treacă de bariera de 1 milion de comentarii. Este drept, cele mai multe dintre ele sunt de forma „go” sau pur şi simplu o înşiruire de caractere fără nicio logică în afară de aceea a contorizării.

Chiar şi aşa, dacă socotim că 107 persoane (căci atâtea au fost implicate în marea provocare) au publicat 1.001.291 comentarii, rezultă o medie de aproximativ 9357 de comentarii / persoană.

Mergem mai departe şi calculăm timpul total aproximând durata medie de scriere la 3 secunde, rezultă 467 de minute petrecute de fiecare individ pentru susţinerea acestei „cauze”. Aproape opt ore. O zi de lucru. Sau o zi de vacanţă. Trist, indiferent dacă vor intra sau nu în Guiness Book.

Pentru curioşi, precedentul record era de aproximativ 550.000 de comentarii la o singură postare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News