RealDoll dezvoltă păpuşi robot capabile să spună glume

RealDoll dezvoltă păpuşi robot capabile să spună glume

RealDoll, unul dintre cei mai cunoscuţi producători de păpuşi robot pentru sex, dezvoltă modele capabilă să le spună glume partenerilor. Compania speră că prin această caracteristică va îmbunătăţi abilităţile utilizatorilor în timpul întâlnirilor cu femei reale.

Modelul de păpuşă face parte dintr-o nouă generaţie de „femei cyborg” care au părţi de corp interschimbabile, temperatură a corpului, vorbesc „murdar”, au puls, se mişcă şi zâmbesc. Cele mai scumpe modele vor costa până la 60.000 de dolari. 

Noua generaţie de păpuşi RealDoll a fost prezentată de companie la un târg de profil organizat recent în Marea Britanie. Potrivit şefului producătorului de păpuşi, noile caracteristici ale acestora au făcut senzaţie printre vizitatori, majoritatea bărbaţi, iar pe unii chiar i-au şocat.

Maşinile nu vor înlocui, potrivit producătorului, oamenii în relaţiile sexuale, în ciuda avertismentelor date de unii experţi. „Aceşti roboţi vor oferi o experienţă sexuală diferită de sexul între oameni”, a declarat Matt McMullen, directorul executiv al RealDoll.  Noile modele vor fi lansate pe piaţă în 2017, la împlinirea a 20 de ani de către companie. 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult