REVELION 2016 în Bucureşti. Află unde se ţine singură petrecere în aer liber şi ce trupe vor cânta

31.12.2015
REVELION 2016 în Bucureşti. Află unde se ţine singură petrecere în aer liber şi ce trupe vor cânta

Bucureştenii se pregătesc de Revelion, pentru care anul acesta nu au avut mai multe opţiuni de petreceri în aer liber, singurul astfel de eveniment fiind cel din Parcul Titan.

Singura petrecere de Revelion în aer liber este organizată de Primăria Sectorului 3 în Parcul Titan.

Programată de la ora 19.30, petrecerea „Noaptea albă a dorinţelor” va include concerte susţinute de Ansamblul Rapsodia Carpaţilor, Silviu Biriş şi Taraful Bucureşti, condus de Marian Mirea, Ducu Bertzi & friends (Constantin Neculae, Tavi Iacob, Irina Furdui), Proconsul, Andra, Grasu XXL, Robin & the Backstebbers, Hara, ROA, Zoli Toth Project şi Fly Project.

Citeşte şi TOPUL celor mai populare filme ale anului 2015 – VIDEO

Citeşte şi Adevărul din spatele jocului Solitaire. De ce a fost instalat pe toate calculatoarele

Pentru cel de-al treilea an la rând, se organizează o petrecere şi în interioarele Parlamentului, cu tema „Revelion la Palat”. Tema este cea a unui Revelion regal, invitaţii, în rol de rege, regină, prinţesă sau duce, fiind anunţaţi la intrare de un maestru de ceremonii.

Anul trecut, petrecerea de la Parlament a avut ca temă Hollywood Galele Filmului, invitaţii trebuind să imite vedetele de la Hollywood pe covorul roşu de la Oscaruri, iar la prima ediţie – „Marele Gatsby”.

Nu mai departe de acum un an, bucureştenii aveau de ales între a petrece Revelionul în stradă, în compania soliştilor şi trupelor în vogă, la mai multe manifestări de amploare.

Primăria Capitalei organiza, pentru al şaptelea an la rând, în Piaţa Constituţiei, o mare petrecere cu zeci de concerte şi foc de artificii uriaş. Anul acesta, în octombrie, primarul interimar anunţa că nu se mai alocă bani din bugetul local pentru manifestare, iar ulterior nu s-au găsit alte fonduri, astfel că evenimentul a fost anulat.

Citeşte şi VIDEO. eDrink – dispozitivul care transformă o cafea fierbinte în energie pentru încărcarea telefonului

Citeşte şi Cum distrug luminiţele de Crăciun semnalul de la Wi-Fi

Primăria Sectorului 3 a organizat de asemenea Revelionului în aer liber din Parcul Titan, care anul trecut avea tematica „Revelion în jurul lumii”.

Şi Primăria Sectorului 6 a organizat, aşa cum făcea de mai mulţi ani, o petrecere de Revelion, într-un cort încălzit, cu meniu tradiţional, program artistic şi foc de artificii.

Revelionul bucureştean se distingea însă şi prin alte manifestări de amploare, la care s-a renunţat cu doi ani în urmă.

Petrecerea Pro FM din Piaţa Revoluţiei avea o tradiţie de 17 ani când a fost ţinută ultima ediţie, în 2014.

La trecerea în acelaşi an a avut loc şi ultimul Vanghelion, organizat de primarul sectorului 5, acum suspendat, Marian Vanghelie. Vanghelionul, a avut prima ediţie în 2001 şi a mai fost întrerupt, în 2009 şi 2010, din cauza crizei. De-a lungul timpului, au susţinut concerte la Vanghelion artişti ca Tony Braxton, Enrique Iglesias, Tom Jones, Joe Cocker, Europe, Zucchero, Bonie Tyler, Alphaville, Toto Cutugno şi Demis Roussos.

Sursă Mediafax.ro

Citeşte şi O companie vrea să-şi pună angajaţii să poarte brăţări care să le monitorizeze viaţa zi şi noapte

Citeşte şi DOUĂ profiluri pe Facebook pentru fiecare utilizator. Află care este diferenţa între ele

Citeşte şi GALERIE FOTO. Imaginile câştigătoare ale National Geographic Photography Contest 2015

Citeşte şi Huawei se apropie de Samsung şi Apple. În 2015 a vândut 100 de milioane de smartphone-uri

Urmărește Go4IT.ro pe Google News