Românul care a furat 53 de smartphone-uri la un concert din Anglia a fost condamnat la 3 ani de închisoare

22.12.2017
Românul care a furat 53 de smartphone-uri la un concert din Anglia a fost condamnat la 3 ani de închisoare
Alin Marin, un tânăr de 22 de ani din România, a fost condamnat pe 18 decembrie la 3 ani de închisoare în Marea Britanie, după ce a reuşit performanţa de a fura 53 de smartphone-uri la un concert din Birmingham. Tânărul s-a folosit de un accesoriu inedit: un costum de înot pentru femei, cu o gaură pe piept. Acesta i-a permis să lipească telefoanele sustrase de corp. 
 
Smartphone-urile au fost furate de Marin la concertul Royal Blood din Arena Birmingham, care a avut loc pe 18 noiembrie, în acest an. 
 
 
Din nefericire pentru hoţ, poliţişti sub acoperire se aflau în mulţime. Asta deoarece la un concert anterior al formaţiei mulţi fani s-au plâns că au fost victimele hoţilor din buzunare. Poliţiştii l-au arestat pe Marin la scurt timp după ce a plecat de la concert, pe o stradă din apropiere. 
 
 
Julia Slater, un sergent de poliţie, a declarat că multe telefoane le-au fost furate oamenilor din buzunarele din faţă, fără ca aceştia să simtă. „Oamenii cred că acestea sunt locuri mai sigure pentru a-şi ţine bunurile de preţ”, a spus ea. 

Deşi este impresionant numărul de telefoane pe care hoţul român şi le-a lipit de corp, performanţa lui păleşte dacă este comparată cu cea a unui bărbat care a fost arestat în China acum doi ani. El a încercat să treacă de vamă cu 146 de dispozitive iPhone, folosind aceeaşi metodă. 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video