O femeie a încercat să intre în China cu peste 100 de terminale iPhone lipite de corp

19.07.2017
O femeie a încercat să intre în China cu peste 100 de terminale iPhone lipite de corp

Dacă vrei să introduci 102 smartphone-uri iPhone pe piaţa din China, ar fi bine să găseşti o soluţie mai inteligentă decât lipirea lor de corp. O femeie a aflat acest lucru pe propria piele. Ea a cumpărat dispozitivele în Hong Kong, unde sunt mai ieftine, iar apoi a încercat să le ducă în China. Cum era de aşteptat, vameşii din Shenzen au descoperit „transportul”.

 

Potrivit presei chineze, femeia a fost suspectată că ascunde ceva, deoarece purta un cardigan peste o bluză într-o zi caniculară.

 

Din captura făcută de vameşi fac parte mai multe modele de iPhone, de culori diferite. Valoarea acestora nu a fost făcută publică.

Din nefericire pentru ea, femeia nici măcar nu a doborât recordul de iPhone-uri lipite de corp cu scopul de a fi trecute graniţa. În 2015 un bărbat a fost arestat, tot în Shenzen, după ce a încercat să treacă de vamă cu 146 de dispozitive iPhone, folosind aceeaşi metodă. 

 

FOTO: SHENZHEN LUOHU CUSTOMS

 

FOTO: SHENZHEN LUOHU CUSTOMS

 

FOTO: SHENZHEN LUOHU CUSTOMS

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult