Un bărbat vrea să divorțeze după ce a văzut ce a descoperit instalatorul în scurgerea toaletei

19.09.2020
Un bărbat vrea să divorțeze după ce a văzut ce a descoperit instalatorul în scurgerea toaletei

Un bărbat vrea să divorțeze de soție după ce a descoperit, într-un mod neobișnuit, că femeia l-a înșelat. Incidentul a fost povestit de nepotul acestuia pe o rețea de socializare online.

Bărbatul de 44 de ani este căsătorit de doi ani cu o femeie de 35 de ani cu care are un copil. Soțul petrece mult timp la un magazin de piese auto pe care îl deține, dar nu a bănuit niciodată că soția lui este infidelă, transmite Pulse Ghana.

La un moment dat, însă, toaleta din casă s-a înfundat, iar bărbatul a chemat un instalator. Acesta a descoperit care era problema. Scurgerea toaletei era înfundată cu… 23 de prezervative. Cum proprietarul casei a spus că nu a mai folosit unele de când s-a însurat, acesta crede că soția lui are un amant. Casa a fost construită în urmă cu doar un an.

Bărbatul a decis acum să divorțeze.

Descoperiri neobișnuite făcute în sistemele de canalizare

Obiecte neobișnuite sunt descoperite frecvent în scurgeri și canalizări. Angajații de la o stație de pompare a apei din Noua Zeelandă au descoperit un „monstru” într-o țeavă înfundată. Obiectul care a blocat țeava are o lungime de aproximativ un metru și este compus din șervețele umede, dischete cosmetice, scutece, păr și bucăți de materiale textile.

Mai mult, autoritățile din Palm Beach County, Florida, le-au atras atenția cetățenilor să nu mai arunce șervețele umede în toalete și canalizare, deoarece acestea au dus la blocarea, în același timp, a tuturor pompelor dintr-o stație de epurare a apei.