Un bărbat vrea să divorțeze după ce a văzut ce a descoperit instalatorul în scurgerea toaletei

19.09.2020
Un bărbat vrea să divorțeze după ce a văzut ce a descoperit instalatorul în scurgerea toaletei

Un bărbat vrea să divorțeze de soție după ce a descoperit, într-un mod neobișnuit, că femeia l-a înșelat. Incidentul a fost povestit de nepotul acestuia pe o rețea de socializare online.

Bărbatul de 44 de ani este căsătorit de doi ani cu o femeie de 35 de ani cu care are un copil. Soțul petrece mult timp la un magazin de piese auto pe care îl deține, dar nu a bănuit niciodată că soția lui este infidelă, transmite Pulse Ghana.

La un moment dat, însă, toaleta din casă s-a înfundat, iar bărbatul a chemat un instalator. Acesta a descoperit care era problema. Scurgerea toaletei era înfundată cu… 23 de prezervative. Cum proprietarul casei a spus că nu a mai folosit unele de când s-a însurat, acesta crede că soția lui are un amant. Casa a fost construită în urmă cu doar un an.

Bărbatul a decis acum să divorțeze.

Descoperiri neobișnuite făcute în sistemele de canalizare

Obiecte neobișnuite sunt descoperite frecvent în scurgeri și canalizări. Angajații de la o stație de pompare a apei din Noua Zeelandă au descoperit un „monstru” într-o țeavă înfundată. Obiectul care a blocat țeava are o lungime de aproximativ un metru și este compus din șervețele umede, dischete cosmetice, scutece, păr și bucăți de materiale textile.

Mai mult, autoritățile din Palm Beach County, Florida, le-au atras atenția cetățenilor să nu mai arunce șervețele umede în toalete și canalizare, deoarece acestea au dus la blocarea, în același timp, a tuturor pompelor dintr-o stație de epurare a apei.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult