Un om de serviciu a fost arestat după ce a înregistrat pe ascuns adolescente în vestiar

Un om de serviciu a fost arestat după ce a înregistrat pe ascuns adolescente în vestiar

Un fost om de serviciu de la o şcoală din SUA a fost condamnat la 5 ani de închisoare după ce a înregistrat pe ascuns, cu smartphone-ul, adolescente în vestiarul acestora. Pe telefonul lui Ryan Thompson, în vârstă de 28 de ani, au fost descoperite patru astfel de clipuri video. În niciunul dintre acestea fetele nu erau dezbrăcate complet.

 

Thompson le-a filmat pe eleve din spatele unuei uşi de serviciu din vestiar. Bărbatul a fost prins după ce una dintre fete l-a zărit şi a alertat apoi conducerea şcolii, fără ca bărbatul să ştie că a fost observat.

Thompson nu avea cazier, dar după o evaluare psiho-sexuală, care a indicat că sunt şanse mari să recidiveze, judecătorul a decis să-i dea pedeapsa maximă pentru o astfel de infracţiune.

 

 

Aceste cazuri nu sunt, din păcate, rare. Ashley Yates, un profesor în vârstă de 45 de ani din Bristol, a fost arestat după ce a montat în toaleta şcolii la care lucra un stilou cu cameră, cu care filma femeile şi elevele. 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult