Un polițist este acuzat că i-a trimis mesaje nepotrivite unei adolescente pe care a reținut-o

01.11.2020
Un polițist este acuzat că i-a trimis mesaje nepotrivite unei adolescente pe care a reținut-o
Foto: captură din video

Un polițist este acuzat că i-a trimis mesaje nepotrivite unei fete de 18 ani pe care a reținut-o în trafic.

Damien Broschart, în vârstă de 29 de ani, a încercat să aranjeze o întâlnire cu adolescenta la locuința ei, la doar câteva ore după ce a reținut-o, potrivit NBC News.

Citește și: Un adolescent gamer care a suferit o criză epileptică a fost salvat de o fată aflată la 8.000 de km distanță

Mai mult, polițistul i-a trimis fetei mesaje cu caracter sexual explicit. Incidentul s-a petrecut în statul american New Jersey.

Broschart, care a lucrat timp de cinci ani ca polițist în cadrul Neptune City Police Department (NCPD), a fost suspendat fără plată și este acuzat de hărțuire online și expunere indecentă.

Bărbatul a oprit mașina condusă de adolescentă, pe care a reținut-o ulterior pentru posesie de droguri și încălcarea mai multor reguli de circulație. După ce a fost eliberată, Broschart a dus-o pe tânără la mașină, apoi și-a dezactivat camera video corporală și i-a cerut numărul de telefon.

Un polițist insistent

În timp ce se afla încă în timpul serviciului, polițistul a început să îi trimită tinerei mesaje text cu caracter sexual. I-a spus că este „drăguță” și că poate să o plătească „pentru orice”.

Citește și: Un poliţist din SUA a fost suspendat după ce o filmare indecentă cu el a fost găsită pe o cameră video a departamentului

Adolescenta a refuzat toate avansurile și a încheiat discuția cu bărbatul, apoi l-a raportat la poliție. După ce i-a blocat numărul, bărbatul a sunat-o pe fată de trei ori de pe un număr al poliției.

„Acest tip de comportament nu va fi tolerat și nu își are locul în Neptune City Police Department”, a declarat Matthew Quagliato, șeful NCPD.

Bărbatul poate petrece între trei și cinci ani în închisoare dacă este găsit vinovat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult