Un polițist este acuzat că i-a trimis mesaje nepotrivite unei adolescente pe care a reținut-o

01.11.2020
Un polițist este acuzat că i-a trimis mesaje nepotrivite unei adolescente pe care a reținut-o
Foto: captură din video

Un polițist este acuzat că i-a trimis mesaje nepotrivite unei fete de 18 ani pe care a reținut-o în trafic.

Damien Broschart, în vârstă de 29 de ani, a încercat să aranjeze o întâlnire cu adolescenta la locuința ei, la doar câteva ore după ce a reținut-o, potrivit NBC News.

Citește și: Un adolescent gamer care a suferit o criză epileptică a fost salvat de o fată aflată la 8.000 de km distanță

Mai mult, polițistul i-a trimis fetei mesaje cu caracter sexual explicit. Incidentul s-a petrecut în statul american New Jersey.

Broschart, care a lucrat timp de cinci ani ca polițist în cadrul Neptune City Police Department (NCPD), a fost suspendat fără plată și este acuzat de hărțuire online și expunere indecentă.

Bărbatul a oprit mașina condusă de adolescentă, pe care a reținut-o ulterior pentru posesie de droguri și încălcarea mai multor reguli de circulație. După ce a fost eliberată, Broschart a dus-o pe tânără la mașină, apoi și-a dezactivat camera video corporală și i-a cerut numărul de telefon.

Un polițist insistent

În timp ce se afla încă în timpul serviciului, polițistul a început să îi trimită tinerei mesaje text cu caracter sexual. I-a spus că este „drăguță” și că poate să o plătească „pentru orice”.

Citește și: Un poliţist din SUA a fost suspendat după ce o filmare indecentă cu el a fost găsită pe o cameră video a departamentului

Adolescenta a refuzat toate avansurile și a încheiat discuția cu bărbatul, apoi l-a raportat la poliție. După ce i-a blocat numărul, bărbatul a sunat-o pe fată de trei ori de pe un număr al poliției.

„Acest tip de comportament nu va fi tolerat și nu își are locul în Neptune City Police Department”, a declarat Matthew Quagliato, șeful NCPD.

Bărbatul poate petrece între trei și cinci ani în închisoare dacă este găsit vinovat.