FOTO: Un bărbat a surprins, cu drona, un rechin aflat în apropierea copiilor lui

04.08.2020
FOTO: Un bărbat a surprins, cu drona, un rechin aflat în apropierea copiilor lui
Foto: Instagram/learningcameras

Un bărbat din Florida și-a înălțat drona pentru a-și filma copiii care se aflau pe plajă când, la câteva zeci de metri de mal, a surprins un rechin de mari dimensiuni.

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, dintre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.

 

View this post on Instagram

 

See that dark shadow making its way straight for the shore & those people? That was my view this weekend while flying my Mavic 2 Pro… and oh, 3 of those people are my kids! Swipe to see the next image that resulted from my yelling to get out of the water and the unmistakable outline of a shark. Definitely too close of an encounter for my liking! Link in my profile to check out more info & footage from the drone!!! Thinking my @djiglobal drone is now coming with me to every beach day!!!

A post shared by Dan Watson (@learningcameras) on


Pe aceeași plajă, numită New Smyrna Beach, a fost atacat recent, de un rechin, un adolescent în vârstă de 18 ani.

Drona salvatoare

Imaginile au fost surprinse cu ajutorul unei drone DJI Mavic 2 Pro și apoi publicate pe Instagram.

Citește și: Un utilizator de dronă a dat peste o pădure ciudată în Siberia

Dacă nu era drona, cei de pe plajă nu ar fi avut cum să vadă rechinul. Imediat ce prădătorul a fost văzut, soția lui Watson, Sally, a strigat la cei din apă să iasă.

Bărbatul a declarat că a văzut rechinul la 30 de secunde după ce a ridicat drona. „A fost un moment de la Dumnezeu, deoarece ridicase drona pentru a se distra și pentru a face o forografie hazlie”, a declarat Sally.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult