Razer lansează un card de debit cu luminițe LED

08.10.2020
Razer lansează un card de debit cu luminițe LED

Compania Razer este cunoscută în special pentru accesoriile sale de gaming, însă în ultimii câțiva ani s-a dezvoltat și în alte direcții. Razer produce acum și computere, dar și accesorii pentru birouri și pentru o perioadă scurtă a dezvoltat și smartphone-uri. Cea mai nouă piață pe care intră Razer acum este cea a plăților cu cardul, lansând alături de Visa un card de debit. Și da, este un card de debit cu luminițe LED, pentru că nu se putea fără.

Razer Card este alternativa companiei la servicii precum Revolut sau Monese

Razer Card este numele noului produs al companiei și combină plățile obișnuite cu cardul cu sistemul de plăți Razer Pay. Cardul nu are un număr de card obișnuit, așa cum au cardurile bancare, acesta fiind un card de debit pre-plătit. Există două modele, unul standard, fără luminițe și unul Premium, care aprinde logo-ul Razer cu un LED verde. Din păcate, tehnologia RGB nu a ajuns încă pe carduri de credit. Totuși, dacă această inițiativă va avea succes, nu ne-ar mira să vedem și jocuri de lumini pe generațiile următoare.

Noul Razer Card poate fi dobândit de la Razer Fintech, divizia de plăți din cadrul producătorului. Unul dintre motivele pentru care ți-ai dori să folosești un astfel de card este pentru oferta de fidelizare. Pentru anumite plăți, vei primi 1% din valoarea tranzacției înapoi, în timp ce cumpărăturile pentru produse Razer îți aduc înapoi pe card 5% din valoarea fiecărei tranzacții.

Desigur, există și un soi de „gamification” în aplicația de mobil a serviciului Razer Pay, unde primești carduri de loialitate, aduni puncte pe contul personal și poți primi diverse recompense.

Pentru început, Razer va oferi în cadrul unui program pilot doar 1.337 de carduri către utilizatorii din Singapore și probabil că acest program va fi extins în timp, până la o lansare oficială la nivel global.

sursa: PC Gamer

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult