Aplicația Revolut a primit o nouă interfață prin update. Promite „recompense” pentru utilizatori

04.06.2020
Aplicația Revolut a primit o nouă interfață prin update. Promite „recompense” pentru utilizatori

Aplicația Revolut a primit o interfață nouă printr-un update. Compania spune că aceasta este cea de-a șaptea versiune majoră a aplicației. Prin intermediul ei, Revolut dorește să simplifice și să compartimenteze mai bine funcționalitățile care au fost adăugate pe parcurs. Cei care foloseau Revolut în trecut vor trebui să exploreze puțin noile meniuri pentru a găsi anumite funcții.  Totul pare să fie mai bine organizat și mai „aerisit”.

Noul update Revolut aduce o interfață mai „aerisită”

Există acum două tab-uri principale pentru gestionarea finanțelor prin intermediul Revolut. Prima este „Acasă” unde poți vedea câți bani ai în contul Revolut, istoricul tranzacțiilor și gestionarea noilor carduri Revolut Junior pentru copii. Tot de aici poți accesa meniul de notificări al aplicației, care oferă informații despre contul tău sau anunțuri referitoare la serviciile companiei.

Cel de-al doilea tab principal este „Bunăstare” (Wealth), unde au fost grupate majoritatea capabilităților „extra” ale aplicației. Aici poți gestiona tranzacțiile la bursă prin intermediul Revolut, poți cumpăra sau vinde criptomonede, poți cumpăra sau vinde aur și accesezi Vaults.

În rest, tab-urile pentru plăți și card-uri au rămas aproape neschimbate. Am observat însă că Revolut asignează automat un nume de utilizator pentru cont, care poate fi folosit pentru plăți fără numărul de telefon, de exemplu. Este posibil ca această funcționalitate să fi existat dinainte, însă acum este mai bine evidențiată.

În cele din urmă, ultimul tab al aplicației este dedicat contului personal. De aici poți face upgrade la planurile tarifare Premium și Metal și poți accesa beneficiile asigurate de acestea. Ai acces la funcțiile pentru asigurări de călătorie, accesul la lounge-uri din aeroport, funcția concierge sau harta ATM-urilor.

Compania promite și noua funcționalitate „Recompense”

Design-ul în aplicația de iOS pe care am testat-o este parcă mai degrabă inspirat de design-ul aplicațiilor native de la Apple. Și pe Android interfața este similară, cu mici modificări pentru a se potrivi mai bine platformei. Revolut spune că va adăuga în curând un nou meniu numit „Recompense” în aplicație.

Acesta va oferi reduceri și cashback pentru tranzacțiile realizate cu carduri Revolut în anumite magazine partenere. Tot aici va apărea și o interfață nouă care va ajuta utilizatorii să își gestioneze mai bine abonamentele la diverse tipuri de servicii.

Aplicația Revolut este disponibilă pe App Store-ul de pe iOS și pe Google Play Store pentru Android.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult