Oferta Sonos de Black Friday: produse audio premium la prețuri mai accesibile

08.11.2023
Oferta Sonos de Black Friday: produse audio premium la prețuri mai accesibile
Foto: Sonos

Fondată în 2002, Sonos este o companie americană al cărei nume a ajuns să se confunde cu experiențele audio premium, prezentate însă într-un format modern. Spre exemplu, cei de la Sonos se laudă cu inventarea sistemelor audio wireless multi-room dedicate utilizatorilor casnici. Iar multe dintre aceste produse Sonos sunt disponibile acum, cu ocazia Black Friday, la prețuri reduse cu 20%.

Mai mult, oferta Sonos are un mare avantaj față de concurență: întregul ecosistem Sonos, capabil să „sonorizeze” locuințe întregi, prin interconectarea produselor disponibile sub acest brand, în multiple configurații, în funcție de nevoile specifice ale utilizatorilor. Spre exemplu, o boxă poate fi amplasată în living room, cea de-a doua în bucătărie, iar utilizatorii pot sincroniza sunetul redat sau pot asculta conținut diferit în fiecare dintre cele două încăperi.

Iar acest gen de personalizare a experienței audio se dovedește a fi un proces rapid, realizat prin intermediul aplicației dedicate Sonos, cu ajutorul căreia utilizatorii își pot repartiza produsele pe încăperi, le pot redenumi după cum doresc și pot gestiona conținutul redat.

Această aplicație depășește însă barierele simplei gestionări a produselor Sonos, dovedindu-se a fi o veritabilă platformă ce reunește sute de servicii de streaming și tipuri distincte de conținut, oferind acces la muzică, podcast-uri, audiobook-uri și alte astfel de materiale audio de interes. Spre exemplu, cei de la Sonos au dezvoltat și Sonos Radio, propriul serviciu care incorporează stații radio din întreaga lume și care poate fi accesat prin intermediul acestei aplicații.

Pentru a veni în întâmpinarea entuziaștilor domeniului redării audio din țara noastră, cei de la Sonos oferă, cu ocazia Black Friday, reduceri de prețuri de până la 20% pentru unele dintre cele mai dorite produse din catalogul acestora. Produsele aflate în campanie sunt disponibile prin intermediul magazinelor partenere: eMAG, Altex, AVStore și AudioMonkey.

Produsele Sonos incluse în campania de Black Friday

Arc

Un soundbar de top ce dispune de unsprezece difuzoare interne proiectate cu precizie, inclusiv două canale dedicate frecvențelor înalte. Arc emite sunet în toate direcțiile, redând fiecare mic detaliu audio în 3D, la o calitate a sunetului superioară, dispunând de asemenea de suport pentru standardul Dolby Atmos.

Disponibil prin eMAG, Altex, AVStore și AudioMonkey.

Sonos Arc
Foto: Sonos

Beam (Gen 2)

Un soundbar premium, cu suport Dolby Atmos, gândit pentru a oferi utilizatorilor, chiar la aceștia acasă, o experiență audio 3D specifică sălilor de cinema. Beam (Gen 2) beneficiază și de tehnologia de reglare Trueplay, adaptând sunetul redat la acustica unică a fiecărei încăperi, reușind astfel să evidențieze chiar și conținutul audio discret, precum pașii personajelor din filmul preferat.

Disponibil prin eMAG, Altex, AVStore și AudioMonkey.

Sonos Beam Gen 2
Foto: Sonos

Ray

Un soundbar mai accesibil, ale cărui atuuri sunt procesul rapid și facil de instalare, ce necesită doar două cabluri, dar și sunetul echilibrat, cu frecvențe joase profunde.

Disponibil prin eMAG, Altex, AVStore și AudioMonkey.

Sonos Ray
Foto: Sonos

Sub

Un subwoofer de calitate, diferența auditivă fiind evidentă, în special în privința frecvențelor joase, atunci când îl adaugi, într-o încăpere, unui ecosistem Sonos deja prezent. Un astfel de subwoofer crește intensitatea scenelor de acțiune din filmele preferate sau dinamica melodiilor redate, aportul său audio fiind asemănător cu proverbiala “cireașă de pe tort”. Mai mult, configurarea sa este rapidă și se realizează prin intermediul aplicației Sonos. Pentru un grad suplimentar de comoditate, Sub se conectează la sistemul deja existent în mod wireless, prin WiFi, astfel încât utilizatorii să îl poată amplasa oriunde în cameră.

Disponibil prin eMAG, Altex, AVStore și AudioMonkey.

Sonos Sub
Foto: Sonos

Sub Mini

Mai compact și accesibil, Sub Mini poate fi amplasat în orice colț al unei încăperi, configurarea sa fiind facilă și rapidă, prin intermediul aplicației Sonos. În ciuda dimensiunilor mai reduse, sunetul rămâne bogat, fără distorsiuni. Nu în ultimul rând, standardul WiFi 5 GHz folosit pentru conectare îmbunătățește viteza de transmisie audio, filmele, emisiunile sau jocurile fiind redate cu sunet de înaltă calitate, perfect sincronizat cu imaginile afișate pe TV.

Disponibil prin eMAG, Altex, AVStore și AudioMonkey.

Sonos Sub Mini
Foto: Sonos

Roam

În materie de boxe portabile, Roam se dovedește a fi inteligentă, ușoară și pregătită pentru a fi utilizată și în exteriorul locuințelor. Grație generoasei baterii reîncărcabile, boxa este capabilă să ofere ore întregi de muzică, radio, audio books etc. din partea serviciilor de streaming preferate. În interiorul locuinței, Roam poate fi conectată prin WiFi și controlată direct fie din aplicația Sonos, fie prin intermediul comenzilor vocale sau prin Apple AirPlay 2. În deplasare sau în aer liber poate fi conectată cu ușurință la dispozitivele mobile prin Bluetooth.

Disponibil prin eMAG, Altex, AVStore și AudioMonkey.

Sonos Roam
Foto: Sonos

Roam SL

Nu lăsați dimensiunile reduse ale acestei boxe portabile să vă inducă în eroare: claritatea și profunzimea redării rămân de top pentru categoria de produse din care Roam SL face parte. Utilizatorii se pot bucura de experiența audio Sonos folosind o conexiune WiFi și pot reda sunetul, prin Bluetooth, direct de pe smartphone, tabletă sau computer.

Disponibil prin eMAG, AVStore și AudioMonkey.

Sonos Roam SL
Foto: Sonos

Five

O boxă special gândită pentru a reda conținutul audio Hi-Fi, fiind dotată cu un conector jack de 3,5mm prin intermediul căruia puteți conecta o varietate de dispozitive audio, precum un CD Player sau un pick-up. De-a dreptul surprinzătoare, pentru formatul acestui produs, sunt separarea stereo dinamică, bass-ul clar și mediile profunde, capabile să redea voci spectaculos de detaliate.

Disponibil prin eMAG, Altex, AVStore și AudioMonkey

Sonos Five
Foto: Sonos
Urmărește Go4IT.ro pe Google News