Sub Mini, primul woofer „accesibil” Sonos, apare în primele fotografii

05.09.2022
Sub Mini, primul woofer „accesibil” Sonos, apare în primele fotografii

Produsele Sonos nu au fost niciodată „ieftine”, inclusiv noul soundbar mai accesibil al companiei, Ray, fiind semnificativ mai scump decât modele de bază ale altor companii. Totuși, un dispozitiv care a fost întotdeauna disponibil la un preț foarte mare, fără o alternativă reală mai ieftină a fost subwoofer-ul Sub, care de trei generații vine cu același design și același preț de peste 700 de euro. Se pare că așteptarea celor care își doresc un woofer mai ieftin nu va fi foarte lungă, întrucât au apărut primele imagini cu noul Sub Mini, care va oferi și utilizatorilor de Ray sau Beam o opțiune cu preț mai ușor  de digerat.

Sonos Sub Mini ar putea întârzia față de planul original de lansare

WinFuture, publicația germană care postează deseori „leak-uri” cu imagini ale unor produse încă nelansate și, de multe ori neanunțate oficial, a publicat primele imagini cu Sub Mini de la Sonos. Noul subwoofer pare să adopte un design diferit față de cel al modelului Sub existent, adoptând mai degrabă un design cilindric, cu un decupaj central, față de design-ul pătrat al originalului. În termeni de dimensiuni, acesta pare semnificativ mai mic decât Sub-ul original, dar fiind în continuare mai mare decât boxele Sonos One.

Imaginile publicate de WinFuture sugerează că Sonos pregătește câteva pachete speciale pentru lansarea Sub Mini. În centrul unui sistem cu Sub Mini pare să fie noul Sonos Ray, alături de un nou woofer sau woofer-ul plus două boxe One. În primul ai avea parte de un sistem 2.1, în timp ce al doilea este un pachet pentru surround. Având în vedere că și Beam este considerat un soundbar mai accesibil de la Sonos, este posibil să apară și pachete cu acest model.

Dar frumusețea sistemului Sonos este că poți adăuga oricând o nouă boxă, așa că cei care au deja soundbar-uri vor putea conecta un Sub Mini fără bătăi de cap, iar mai târziu vor putea adăuga și boxe One ca sateliți pentru canalele din spate pentru un efect surround.

WinFuture spune însă că deși era inițial programat pentru lansare în 2022, Sub Mini ar putea întârzia până în prima parte a lui 2023. Momentan nu există informații oficiale de la Sonos despre Sub Mini sau o posibilă lansare a acestui produs.

sursa: WinFuture

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult