Femeia robot care simte „plăcere” atunci când este atinsă [NSFW]

O femeie robot pentru sex are abilitatea de a răspunde la atingeri şi de a mima orgasmul. Dezvoltată de Sergi Santos, păpuşa ajunge la punctul culminant doar atunci când i se acordă atenţia necesară înainte de actul sexual propriuzis, la fel ca şi majoritatea femeilor.

„Samantha” este primul prototip. Aceasta are trei moduri de funcţionare: familie, romantic şi sexy. Santos susţine că păpuşa a fost programată pentru a se „bucura de sex”.

Samantha concurează cu Harmony 2.0, dezvoltată de RealDoll şi înzestrată cu inteligenţă artificială, pentru titlul de cea mai avansată păpuţă robot pentru sex din lume.

Samantha

Preţul pe care îl va avea femeia robot a lui Sergi Santos nu este cunoscut deocamdată. De cealaltă parte, Harmony va fi livrată către clienţi în lunile următoare şi va costa aproximativ 60.000 de dolari. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult