Harmony 2.0, păpuşa robot pentru sex înzestrată cu inteligenţă artificială, răspunde la o întrebare

RealDoll, unul dintre cei mai de succes producători de păpuşi pentru sex, a dezvoltat un model înzestrat cu inteligenţă artificială, numit Harmony 2.0. Într-un nou clip video care a apărut pe internet, păpuşa a fost întrebată părere are despre sex. Răspunsul ei a fost: „Sexul este unul dintre cele mai fascinante lucruri din lume”.

 

Harmony face parte dintr-o nouă generaţie de „femei cyborg” care au părţi de corp interschimbabile, temperatură a corpului, vorbesc „murdar”, au puls, se mişcă şi zâmbesc. Maşinile nu vor înlocui, potrivit producătorului, oamenii în relaţiile sexuale, în ciuda avertismentelor date de unii experţi.

„Aceşti roboţi vor oferi o experienţă sexuală diferită de sexul între oameni”, a declarat Matt McMullen, directorul executiv al RealDoll.

 

Păpuşa va fi livrată către clienţi în lunile următoare. Preţul va fi de aproximativ 60.000 de dolari. 

 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult