Acum te poți juca Solitaire și Minesweeper chiar în timp ce pretinzi că ești activ pe Microsoft Teams

16.11.2022
Acum te poți juca Solitaire și Minesweeper chiar în timp ce pretinzi că ești activ pe Microsoft Teams

Microsoft Teams reprezintă „coșmarul” celor rămași să lucreze în regim de telemuncă, participând la ședințe interminabile cu colegii de serviciu. Așa că, de ce nu. Cum ar fi să te poți juca Solitaire și Minesweeper chiar în timp ce pretinzi că ești activ pe Microsoft Teams?

Microsoft a duplicat funcționalitatea disponibilă deja sub versiunile mai vechi de Windows, Microsoft Teams devenind o cale de acces la celebrele jocuri Solitaire și Minesweeper, alături de alte titluri cândva cunoscute precum Microsoft IceBreakers și Microsoft Wordament. Neoficial, planul pare a fi acela de a consolida cât mai mult posibil dependența angajaților de birou de Microsoft Teams, într-un moment când tot mai mulți dintre utilizatorii platformei se întorc la vechile birouri în format fizic.

În mod convenabil, adaptările Microsoft Teams au fost facilitate cu ajutorul Microsoft Casual Games, o ramură a diviziei Xbox Game Studios.

Potrivit Microsoft, planul este de a ajuta colegii de serviciu să „facă o pauză și să se reenergizeze” într-un cadru de birou virtual. Microsoft oferă drept justificare chiar și un studiu, arătând că echipele care joacă împreună timp de 45 de minute sunt cu 20% mai productive decât cele care optează pentru alte tipuri de activități team building. „Cercetările arată că jocurile cere promovează beneficii cognitive, ajută la stimularea empatiei și încurajează incluziunea, formarea echipei și învățarea”, a adăugat compania.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult