Arată ce simţi – Facebook pregăteşte mesaje de status cu emoticoane

Arată ce simţi - Facebook pregăteşte mesaje de status cu emoticoane

După chat-ul pe Facebook şi emoticoanele aferente, reţeaua de socializare a acceptat folosirea feţelor zâmbitoare în comentariile din News Feed, iar peste puţin timp va aplica acelaşi tratament şi pentru mesajele de status.

Totul pleacă de la idea dea permite utilizatorilor să-şi exprime mai bine starea de spirit, adăugând în dreapta textului postat ca mesaj de status şi un emoticon adecvat pentru momentul respectiv. Deocamdată noul sistem de smiley-uri pentru mesaje de status se află în fază de testare şi este accesibil doar unui număr restrâns de utilizatori.

Partea bună este că pe lângă emoticoane ce reflectă starea de spirit avem şi un set asociat cu diverse activităţi: mănânc, beau, citesc , vizionez, ascult – fiecare primind o descriere adăugată în corpul mesajului de status (ex ascult – numele melodiei).

Pentru moment reprezentanţii Facebook nu au dezvăluit mai multe detalii despre de noul set de emoticoane pentru mesaje de status şi nici când vor disponibile pentru toţi membrii reţelei.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult