ASUS România lansează o nouă competiţie de PC Modding

26.05.2016
ASUS România lansează o nouă competiţie de PC Modding

ASUS Republic of Gamers desfăşoară în aceste zile o competiţia ASUS Modding Cup 2016, adresată modderilor şi pasionaţilor DIY din România. Având ca scop impulsionarea unor proiecte deosebite, aflate în prezent pe planşa de proiectare sau în stadiul de idee, competiţia recompensează participanţii cu premii substanţiale.

Înscrierile în competiţia ASUS Modding Cup 2016 se desfăşoară în perioada 24 – 30 mai 2016, cei care doresc să participe la concurs trebuind doar să-şi înscrie viitorul proiect de PC Modding pe baza unor fotografii sau schiţe pe pagina dedicată concursului.

Condiţiile de participare sunt uşor de îndeplinit. Proiectul trebuie să conţină placă de bază şi placă video marca ASUS (nu neapărat Republic of Gamers), iar tema trebuie să fie aniversarea ROG 10 ani. Pot fi înscrise şi proiectele aflată într-o fază incipientă (sub 50% grad finalizare), care nu au mai participat la alte concursuri de profil. Sistemele personalizate pot avea atât răcire pe aer cât şi răcire lichidă.

Finala ASUS Modding Cup 2016 va fi organizată în data de 30 iulie 2016, atunci când concurenţii îşi vor prezenta proiectele în vederea jurizării. Primul loc este premiat cu un voucher în valoare de 1.000 USD (inclusiv TVA) pentru achiziţia de produse ASUS. Locurile 2 şi 3 vor primi vouchere în valoare de 750 USD, respectiv 500 USD pentru achiziţia de produse ASUS.

Vezi şi ASUS a lansat GX700, primul laptop de gaming răcit cu lichid

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult