Bitdefender Mobile Security creşte protecţia datelor personale pe dispozitivele cu Android

Autor: Aurelian Mihai 22.05.2014
Bitdefender Mobile Security creşte protecţia datelor personale pe dispozitivele cu Android

Bitdefender lansează App Lock, un modul suplimentar de protecţie inclus în aplicaţia Bitdefender Mobile Security, care permite utilizatorilor să restricţioneze accesul la aplicaţiile instalate pe smartphone sau tabletă.

Cu noul App Lock, Bitdefender Mobile Security & Antivirus permite restricţionarea accesului la acele aplicaţii pe care utilizatorul le consideră sensibile, informaţiile personale fiind protejate cu ajutorul unui cod PIN.

’’Deşi ne protejăm dispozitivele mobile cu un cod de acces se întâmplă foarte des să permitem prietenilor sau copiilor accesul la telefonul nostru pentru diverse activităţi. Cu App Lock vă puteţi lasa copilul să se joace liniştit fără teama că ar putea accesa conţinut personal sau sensibil şi fără să fie nevoie să vă delogaţi din conturi de mesagerie. Setaţi o singură dată un cod de acces în aplicaţiile ce trebuie protejate şi nimeni nu va avea acces la ele.’’, a declarat Cătălin Coşoi, Chief Security Strategist, Bitdefender. 

Pachetul Bitdefender Mobile Security & Antivirus oferă pe lângă protecţie împotriva aplicaţiilor periculoase şi scanare la cerere, blocarea telefonului de la distanţă cu ajutorul funcţiei Anti-Theft şi modul antivirus performant cu impact minim asupra autonomiei bateriei.