Profesorii țin lecții online din locuri neobișnuite, iar elevii sunt deranjați

Autor: Alex Manole 09.11.2020
Profesorii țin lecții online din locuri neobișnuite, iar elevii sunt deranjați
Foto: FreePik.com

Foarte mulți profesori țin în această perioadă lecții online, iar locurile din care intră pe internet sunt, în unele cazuri, cel puțin neobișnuite.

De exemplu, Nyeesha Archer, o profesoară de matematică de la Edward R. Murrow High School, din New York, a ținut lecția în timp ce se afla în mașină.

Citește și: Copilul tău face ceva grav pe ascuns și tu nu îl verifici. „Surpriza” de infarct a unui părinte!

„Preda așa cum o face de obicei, dar era în mașină”, a declarat un elev.

Foto: captură din video

Acest incident s-a petrecut după ce acum o lună un profesor de engleză, tot din New York, a ținut o lecție dintr-un hamac, aflat în curtea din spatele casei lui. În jurul bărbatului apăreau copiii lui, care se jucau.

Citește și: Copiii golesc cardurile părinților pe site-uri de pariuri pentru jocuri video

Potrivit unui elev, jumătate dintre elevii profesorului aflat în hamac probabil dormeau în timpul orei. „Asta e problema cu școala online. Jumătate din copiii din clasă sunt în jocuri video sau sunt adormiți”, a explicat elevul.

„Acasă nu iau orele la fel de serios ca atunci când eram la școală, mai ales când profesorii nu le iau nici ei în serios”, a adăugat adolescentul.

Mai mult, Richard Cabral, un profesor din California, a fost suspendat după ce a apărut topless în timpul lecției ținute pe Zoom.

Foto: captură din video

Locul din care țin lecții online unii profesori este doar o parte din problemă. Uneori, cadrele didactice partajează pe ecrane ceea ce nu ar trebui.

Un profesor a fost concediat după ce și-a partajat ecranul pe Zoom, iar studenții au văzut un bookmark „sensibil”. John Peng Zhang, care preda business analytics, avea bookmark-ul „Busty college girl…” salvat în browser.

Sursa: New York Post