Profesorii țin lecții online din locuri neobișnuite, iar elevii sunt deranjați

09.11.2020
Profesorii țin lecții online din locuri neobișnuite, iar elevii sunt deranjați
Foto: FreePik.com

Foarte mulți profesori țin în această perioadă lecții online, iar locurile din care intră pe internet sunt, în unele cazuri, cel puțin neobișnuite.

De exemplu, Nyeesha Archer, o profesoară de matematică de la Edward R. Murrow High School, din New York, a ținut lecția în timp ce se afla în mașină.

Citește și: Copilul tău face ceva grav pe ascuns și tu nu îl verifici. „Surpriza” de infarct a unui părinte!

„Preda așa cum o face de obicei, dar era în mașină”, a declarat un elev.

Foto: captură din video

Acest incident s-a petrecut după ce acum o lună un profesor de engleză, tot din New York, a ținut o lecție dintr-un hamac, aflat în curtea din spatele casei lui. În jurul bărbatului apăreau copiii lui, care se jucau.

Citește și: Copiii golesc cardurile părinților pe site-uri de pariuri pentru jocuri video

Potrivit unui elev, jumătate dintre elevii profesorului aflat în hamac probabil dormeau în timpul orei. „Asta e problema cu școala online. Jumătate din copiii din clasă sunt în jocuri video sau sunt adormiți”, a explicat elevul.

„Acasă nu iau orele la fel de serios ca atunci când eram la școală, mai ales când profesorii nu le iau nici ei în serios”, a adăugat adolescentul.

Mai mult, Richard Cabral, un profesor din California, a fost suspendat după ce a apărut topless în timpul lecției ținute pe Zoom.

Foto: captură din video

Locul din care țin lecții online unii profesori este doar o parte din problemă. Uneori, cadrele didactice partajează pe ecrane ceea ce nu ar trebui.

Un profesor a fost concediat după ce și-a partajat ecranul pe Zoom, iar studenții au văzut un bookmark „sensibil”. John Peng Zhang, care preda business analytics, avea bookmark-ul „Busty college girl…” salvat în browser.

Sursa: New York Post

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult