Cel mai periculos procesor de text din lume şterge tot ce ai scris dacă faci pauză

07.03.2016
Cel mai periculos procesor de text din lume şterge tot ce ai scris dacă faci pauză

The Most Dangerous Writing App este o aplicaţie web în care utilizatorul scrie un text fără a avea voie să facă pauze mai mari de şapte secunde.

Prima dată, utilizatorul setează un interval de timp în care doreşte să scrie fără pauză. Poate fi vorba de 5, 10, 20 sau 30 de minute. În tot acest timp nu are voie să se oprească din scris, deoarece dacă timp de şapte secunde nu mai introduce nimic în aplicaţie, tot conţinutul de până atunci este şters. Totuşi, înainte a a şterge textul aplicaţia afişează un cronometru. 

Citeşte şi: S-a lansat Freewrite, maşina de scris inteligentă care salvează în cloud şi oferă integrare Google Docs

După ce trece timpul selectat, aplicaţia păstrează textul introdus, astfel încât poate fi citit. 

Scopul site-ului este să-i facă pe utilizatori să gândească rapid şi să meargă mai departe chiar dacă frazele scrise nu au coerenţă sau au făcut greşeli gramaticale. Este un mod distractiv de a vedea ce poţi scrie atunci când eşti presat de timp. 

Nu vă aşteptaţi ca în această aplicaţie să fie scris un nou „Război şi pace”. Un studiu recent arăta că cei care tastează încet şi cu pauze produc texte de calitate literară mai mare. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult