Digi Mobil scade preţul abonamentului Optim Nelimitat la 2,9 euro/lună

27.10.2016
Digi Mobil scade preţul abonamentului Optim Nelimitat la 2,9 euro/lună

RCS&RDS modifică oferta pentru serviciile mobile, oferind abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat la preţuri începând cu 2.9 euro şi trafic de date mobile de până la 50 GB/lună în reţeaua 4G.

Începând de vineri, 28 octombrie, orice potenţial client are posibilitatea de a obţine tariful de 2,9 euro/lună (TVA inclus) comandând 4 abonamente Optim Nelimitat pentru acelaşi contract. Tariful creşte la 3.22 euro/lună pentru 3 abonamente, 3.8 euro/lună pentru 2 abonamente şi 4.84 euro pe lună în cazul contractării unui singur abonament Optim Nelimitat.

În acelasi timp, orice client existent va beneficia de noile tarife la încheierea unui nou abonament Optim Nelimitat, grila nouă de tarife aplicându-se pentru toate abonamentele Optim Nelimitat existente.

Tarif abonamente Optim Nelimitat (euro, TVA inclusă/lună)

1 abonament               Optim Nelimitat

2 abonamente            Optim Nelimitat

3 abonamente               Optim Nelimitat

4 abonamente         Optim Nelimitat

4,84

3,87

3,22

2,9

„Secretul succesului înregistrat de pachetul Optim Nelimitat se datorează, pe de o parte, preocupării noastre de a le oferi clienţilor un serviciu stabil şi de încredere, iar, pe de altă parte, beneficiilor de care se bucură aceştia – voce, internet mobil nelimitat, conţinut media online – la preţuri avantajoase de la doar 2,9 euro pe lună. Peste 1,2 milioane de clienţi au ales acest pachet, iar cifrele înregistrate arată gradul de satisfacţie al utilizatorilor noştri.” spune Ovidiu Bejan, director comercial Digi Mobil.

În plus, traficul de date mobile în reţeaua 4G Digi Mobil creşte la 50 GB/lună pentru toţi clienţii Digi Mobil cu  SIM-uri de voce pe bază de abonament – Avantaj şi Optim  – promoţional, în perioada 1 noiembrie 2016 – 31 martie 2017. În acelaşi timp, toate pachetele de servicii mobile cu SIM-uri de voce pe bază de abonament, noi sau existente, vor beneficia permanent de un trafic de date mobile în reţeaua 4G de 30 GB/lună, după perioada promoţională.

Toate pachetele de servicii din portofoliul Digi Mobil includ internet NELIMITAT, iar clienţii pot naviga pe internet chiar şi după terminarea traficului inclus în abonament, însă la viteze de acces mai scăzute.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult