Elon Musk confirmă beneficiile imediate, în urma achiziției Twitter

31.10.2022
Elon Musk confirmă beneficiile imediate, în urma achiziției Twitter

Confruntat de fani chiar pe pagina oficială de Twitter, Musk a dat curs unora dintre cele populare solicitările primite, cum ar fi publicarea de tweet-uri și clipuri video mult mai lungi.

Potrivit fanilor, Twitter a rămas deja în urma competiției insistând cu reguli mult prea rigide în privința mesajelor și clipurilor video distribuite, platforma pierzând în fața unor rivali redutabil precum WeChat în regiunea Asiei.

Considerând că trebuie să ajungă din urmă competiția, Elon Musk ar putea relaxa în mod considerabil limita de 280 caractere folosită acum pentru tweet-uri. Dacă în primul caz, Musk nu confirmă noua limită, în ce privește distribuirea de clipuri video, CEO-ul Twtitter a răspuns prin includerea cunoscutului emoji ”100”.

„Putem scăpa de limitele de caractere, sau măcar să le extindem foarte mult? Unul dintre cele mai bune lucruri despre WeChat decât Twitter. Ar fi mai bine pentru discursul public decât clipuri scurte, nu?” a întrebat un utilizator de Twitter .

Potrivit fanului care a venit cu propunerea, platformele de socializare abundă de parodii video și alte forme de clipuri virale, deschiderea Twitter către acest gen de conținut putând avea un impact major în ce privește creșterea numărului de utilizatori. În prezent, limita absolută este de 140 secunde pentru majoritatea utilizatorilor, Twitter selectând în mod separat partenerii care pot folosi limita extinsă, de 10 minute.

Tot Elon Musk a fost un susținător convins al opțiunii pentru editare a tweet-urilor, fiind ușor de anticipat că șirul modernizărilor doar va accelera mai departe.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult