Facebook a adăugat o nouă opţiune pentru comentarii

Facebook a adăugat o nouă opţiune pentru comentarii

Facebook a anunţat introducerea unei noi opţiuni pentru comentarii, ce va permite utilizatorilor să răspundă mai uşor la mesajele primite în propria pagină de profil.

Facebook a adăugat o nouă opţiune pentru comentarii

Deşi banal pentru orice client email, butonul Reply nu exista până acum în listele de comentarii Facebook. Fără o astfel de opţiune, singura modalitate de a răspunde comentariilor lăsate de un utilizator anume era să adăugăm mesajul nostru în capătul listei, chiar dacă între timp alte persoane au lăsat comentarii înaintea noastră.

Cu opţiunea Reply putem ataşa răspunsuri pentru fiecare comentariu în parte, grupate în fire de conversaţie separate mult mai uşor de urmărit. Facebook sortează firele de discuţii în funcţie de importanţă, astfel încât cele mai active şi populare comentarii să rămână deasupra postărilor nou adăugate în listă.

Opţiunea Reply este utilă mai ales pentru în paginile cu aflux mare de vizitatori, unde numărul de mesaje postate este foarte mare

Potrivit reprezentanţilor Facebook, noua opţiune Reply este deosebit de utilă în paginile cu aflux mare de vizitatori, cum sunt cele dedicate vedetelor sau publicaţii. Posibilitatea de continua discuţia în fire separate de conversaţie, separate de lista principală de comentarii, uşurează mult interacţiunea între partenerii de discuţie păstrând conversaţiile Facebook într-o formă uşor de urmărit.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video