Facebook adaugă butoanele pentru exprimarea emoţiilor şi în listele de comentarii

Facebook adaugă butoanele pentru exprimarea emoţiilor şi în listele de comentarii

Sistemul Facebook Reactions, introdus cu scopul de a permite utilizatorilor să exprime ceea ce simt în legătură cu postările de pe Facebook, va fi disponibil şi pentru comentarii, deschizând noi opţiuni pentru o comunicare mai expresivă între utilizatorii reţelei de socializare.

De acum, comentariile care ies din tipar vor putea fi „premiate” cu reacţii exprimate de alţi utilizatori, indicând într-un mod uşor de interpretat părerea acestora despre opinia sau subiectul discutat.

Pentru a folosi sistemul Reactions este de ajuns să ţinem apăsat butonul Like afişat în dreptul mesajului, după care selectăm una dintre cele şase opţiuni disponibile.

Deoarece durează ceva timp până ce funcţiile noi sunt disponibile la nivelul întregii reţele, este posibil ca o parte dintre utilizatori să nu aibă la dispoziţie butonul Like modificat, sau să fie nevoie de actualizarea aplicaţiei Facebook instalată pe telefonul mobil.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult