Funcția Magic Eraser este disponibilă acum pentru toți utilizatorii Google Photos, inclusiv pe iOS

05.03.2023
Funcția Magic Eraser este disponibilă acum pentru toți utilizatorii Google Photos, inclusiv pe iOS

Lansată ca o exclusivitate Pixel, funcția Magic Eraser folosește algoritmi sofisticați de inteligență artificială pentru a șterge fără urmă obiecte și persoane pe care nu le dorești în pozele tale. Mai mult, există și un mod de camuflaj, care realizează camuflarea obiectelor îndepărtate potrivind coloritul cu ambianța generală a pozei. Indiferent de opțiunea selectată, puteți reveni asupra modificărilor încercate, salvând doar rezultatul final.

Disponibilă gratuit pentru posesorii de telefoane Samsung Galaxy și Google Pixel, funcția Magic Eraser poate fi accesată acum și de către abonații Google One, fie sunt utilizatori de Android sau iOS.

Tot ce ai de făcut este să activezi modul Edit, afișat la selectarea oricărei poze din aplicația Google Photos. Dacă este disponibilă pe telefonul tău, funcția ar trebui să apară la secțiunea Instruments. De asemenea, opțiunea Magic Eraser apare ca și comandă rapidă atunci când vizualizați imaginea în modul maximizat.

Iar dacă nu ești abonat Google One și nici nu deții un telefon Pixel sau Samsung, află că între timp funcția a fost reprodusă și de alți producători smartphone. De exemplu, Samsung are propriul său „Object Eraser ” care funcționează neașteptat de bine.

Aducând funcția Magic Eraser pe toate telefoanele Android și iOS, Google face și mai atractive abonamentele Google One.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult