Google Maps va putea afişa şi traseele liniilor de metrou

09.06.2017
Google Maps va putea afişa şi traseele liniilor de metrou

Google va extinde acoperirea serviciului Maps pentru a cuprinde şi liniile de metrou. Pentru început, este derulat un program pilot care include doar anumite staţii de metrou din oraşe americane şi Japonia, urmând ca şi alte linii de metrou să fie adăugate mai târziu.

Vizibile deocamdată doar cu aplicaţia Google Maps pentru mobil, traseele liniilor de metrou sunt disponibile deja pentru vasta reţea Tokyo Central, precum şi regiunile Yokohama şi Osaka din Japonia. În America au fost adăugate traseele liniilor de metrou din oraşele New York şi Washington D.C.

Informaţiile suprapuse peste hărţile Google Maps au deocamdată rolul de a testa reacţia utilizatorilor şi rezolva potenţiale probleme înainte introducerea acestei funcţii la scară largă, la o dată rămasă deocamdată neprecizată.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult