Google+ te scapă de pozele penibile publicate cu rea intenţie

09.12.2011
Google+ te scapă de pozele penibile publicate cu rea intenţie

Google+ primeşte noi îmbunătăţiri, cum ar fi o funcţie pentru recunoaşterea feţelor din imaginile încărcate de utilizatori şi o mai bună integrare cu serviciul Gmail. Find My Face („Găseşte-mi faţa”) te anunţă imediat ce apare o poză cu tine în reţeaua de socializare Google+. Sigur, vorbim de imagini în care apari clar, iar trăsăturile faciale pot fi uşor de recunoscut pe baza unui model sugerat personal.

Google+ Find My Face

Find My Face are o funcţionalitate similară sistemului Tag Suggestions, introdus în urmă cu ceva timp de reţeaua Facebook.

Spre deosebire de alternativa introdusă de Facebook, funcţia Fiind My Face este opţională pentru utilizatorii Google+ şi poate fi activată din meniul de configurare. După activare, funcţia Fiind My Face ne va avertiza de fiecare dată când cineva a încărcat o poză cu noi, oferind opţiunea de a eticheta imaginile vizate.

Normal
0

false
false
false

EN-US
X-NONE
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
mso-para-margin-top:0in;
mso-para-margin-right:0in;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0in;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:”Times New Roman”;
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Facilitatea nu este încă disponibilă tuturor utilizatorilor. Ca mai toate noile implementări Google, ea este introdusă treptat, în funcţie de regiunea geografică sau de sfera de interes. În momentul în care devine disponibilă, ea trebuie activată manual, prin apăsarea butonului virtual „Turn on Find My Face„.

Google+ Find My Face

Google+ a primit şi câteva îmbunătăţiri pentru o mai bună integrare cu serviciul Gmail. Începând de acum avem posibilitatea să filtrăm mesajele din inbox-ul Gmail pe baza cercurilor de prieteni de pe Google+ şi putem adăuga persoanele din lista de contacte în cercurile de prieteni din Google+. De asemenea, informaţiile relevante din profilele prietenilor de pe Google+ sunt adăugate şi în agenda de contacte de pe Gmail, simplificând astfel modul în care putem obţine informaţii ca adresa de email sau numărul de telefon al prietenilor.

Google integrează noile facilităţi pentru Google+ şi Gmail în mod gradual, astfel că dacă nu găsiţi încă noile funcţii puteţi încerca din nou în zilele următoare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News