Microsoft plăteşte 100 dolari utilizatorilor de Windows XP care schimbă vechiul PC cu unul nou

Microsoft plăteşte 100 dolari utilizatorilor de Windows XP care schimbă vechiul PC cu unul nou

Microsoft introduce programul rabla pentru PC-uri, plătind câte 100 dolari pentru fiecare PC cu Windows XP prezentat la cumpărarea unuia cu Windows 8. Oferta include tabletele Surface Pro 2, anumite modele de laptopuri, sisteme de tip All-in-one PC şi portabile 2-in-1.

Cu mai puţin de o lună rămasă până când Windows XP va fi trecut pe linie moartă, lăsat fără actualizări de securitate şi suport tehnic din partea companiei din Redmond, Microsoft face o ultimă încercare pentru a convinge utilizatorii să renunţe de bună voie la OS-ul vechi de 12 ani, plătindu-i pentru a cumpăra PC-uri Windows 8. Din păcate oferta valabilă în Statele Unite şi Canada are şi câteva restricţii, premiul de 100 dolari neputând fi revendicat aducând orice PC scos din debara. Mai exact, doritorii trebuie să consulte o listă cu modele de PC-uri acceptate, toate cu valoare mai mare de 599 dolari.

Microsoft recompensează cu 100 dolari posesorii de PC-uri cu Windows XP care aleg să facă upgrade la unul cu Windows 8

Pentru a fi acceptaţi pentru upgrade, utilizatorii nu trebuie decât să prezinte în magazin un PC cu Windows XP sau să facă dovada posesiei acestuia folosindu-l pentru a plasa o comandă online în Microsoft Store. Odată acceptaţi, cumpărătorii beneficiază de 100 dolari reducere pentru PC-ul nou cumpărat şi 90 zile suport tehnic, ce include transferul gratuit al datelor personale de pe vechiul PC. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult