A dat în judecată un site care a distribuit gratuit imaginile oferite de ea contracost pe OnlyFans

05.08.2020
A dat în judecată un site care a distribuit gratuit imaginile oferite de ea contracost pe OnlyFans
Foto: Instagram/niecewaidhofer

O utilizatoare a platformei OnlyFans, unde utilizatorii oferă contracost conținut exclusiv (de cele mai multe ori pentru adulți) fanilor, a dat în judecată un site care i-a distribuit gratuit imaginile.

Deniece „Niece” Waidhofer a chemat în instanță Thothub, un site care publică conținut pentru adulți extras de pe site-uri cu paywall. Tânăra a mai chemat în instanță compania Cloudflare, care oferă servicii site-ului, dar și platformele Chaturbate și BangBros, care aveau publicitate pe Thothub.

 

View this post on Instagram

 

⠀ Las Vegas⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Instagram⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀?⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Considering⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ “Damn girl,⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀is you a porn star?”⠀ ⠀⠀⠀⠀ a chivalrous compliment ?

A post shared by Niece Waidhofer (@niecewaidhofer) on

În acest moment, Thothub nu funcționează. Este posibil ca acest lucru să fie legat de procesul intentat de Waidhofer.

Femeia susține că oferă, pe OnlyFans, acces la imagini cu ea seminud. Abonații plătesc 15 dolari pe lună pentru acces la conținut.

Site-ul a șters imaginile

Waidhofer susține că Thothub i-a provocat pierderi financiare, i-a afectat imaginea și reputația, deoarece conținutul ei de pe OnlyFans s-a răspândit pe internet.

După ce a izbuncit acest scandal, Thothub a șters imaginile tinerei. Mai mult, Chaturbate și BangBros au anunțat că nu vor mai afișa reclame pe site.

Cloudflare nu a reacționat încă. Cu o valoare de 9 miliarde de dolari, startup-ul adminsitrează centre de date pentru a le îmbunătăți performanțele, oferind totodată protecție împotriva amenințărilor informatice. În ultimii patru ani, veniturile Cloudflare au crescut accelerat, de la 85 de milioane de dolari, la 287 de milioane de dolari.

Sursa: Engadget

Foto: Instagram/niecewaidhofer

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video