PeerIndex şi Apropo.ro analizează influenţa pe Twitter în Romania

21.02.2012
PeerIndex şi Apropo.ro analizează influenţa pe Twitter în Romania

PeerIndex.com, un serviciu de măsurare a influenţei utilizatorilor în social media, cu sediul în Marea Britanie, lansează împreună cu Apropo.ro, portalul care oferă zilnic utilizatorilor tot ce e hot pe Internet, o acţiune de analiză a influenţei pe Twitter în Romania.

Analiza va genera şi un top al utilizatorilor români de Twitter cu cel mai mare potenţial de influenţă, în funcţie de scorul individual generat de PeerIndex în baza unui un algoritm complex.

Algoritmul PeerIndex.com ia în calcul pentru măsurarea influenţei, dincolo de numărul de prieteni sau followers, interacţiunile pe care fiecare utilizator le generează cu aceştia şi mai ales scorul individual al fiecăruia din cei cu care interacţionează.

Pentru a obtine un scor cât mai exact, utilizatorii trebuie să se înscrie pe PeerIndex.com. În urma unei perioade de test care va dura o saptămână, timp în care toţi utilizatorii interesati sunt invitaţi să se înscrie, topul va fi anunţat pe Apropo.ro împreună cu o analiză a potenţialului de influenţa pe care il au cei care vor fi în top la finalul perioadei de test .

Topul, numit “Cei mai influenţi utilizatori de Twitter din Romania” va fi disponibil în săptămâna de test  pe portalul Apropo.ro, într-o pagină dedicată: http://www.apropo.ro/peerindex-top-twitter şi va fi actualizat în timp real, până la finalul perioadei de test, pe masură ce utilizatorii din top îşi completează datele .

„Prin evaluarea tendinţelor social media cu PeerIndex oricine poate determina influenţa sa individuală pe Internet. În plus, poate întelege mai bine comunicarea în social media în cadrul industriei specifice în care activează, precum şi autoritatea altor utilizatori din reţeaua sa de contacte”, a declarat Azeem Azhar, CEO Peer Index.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Recomandare video