RCS&RDS promite că va extinde reţeaua Digi Mobil cu 500 de antene 3G noi

RCS&RDS promite că va extinde reţeaua Digi Mobil cu 500 de antene 3G noi

RCS&RDS continuă eforturile pentru dezvoltarea reţelei Digi Mobil, anunţând că până la finele acestui an va avea în funcţiune peste 500 antene 3G, faţă de aproximativ 300 în prezent. Extinderea reţelei va continua şi anul viitor, scopul dorit fiind obţinerea de acoperire naţională.

„RCS&RDS are de îndeplinit o serie de obligaţii în privinţa licenţei 3G. În prezent, RCS&RDS are peste 300 de antene 3G funcţionale şi sperăm să depăşim 500 până la finele anului. Procesul de extindere a reţelei 3G va continua şi în 2015 pentru a îndeplini obligaţiile prevăzute în licenţa cumpărată în 2012”, a declarat directorul comercial al Digi Mobil, Ovidiu Bejan.

RCS&RDS va trece toate punctele de lucru din ţară sub noul brand Digi

Simultan, magazinele operatorului vor continua procesul de rebranding început anul acesta, urmând din 2015 ca toate cele peste 300 de puncte de desfacere să funcţioneze sub brandul Digi. În acest moment 23 de magazine activează deja sub noul brand, urmând ca alte 12 magazine să fie adăugate până la finalul lui 2014.

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanţi operatori de telecomunicaţii din regiune, furnizând servicii în România, Ungaria, Spania, Italia şi Cehia.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult