Reduceri de preţuri de până la 90% la telefoane mobile!

Autori: Aurelian Mihai, Liviu - Andrei Mihai 03.04.2013
Reduceri de preţuri de până la 90% la telefoane mobile!

Se întâmplă în România, în cadrul unei promoţii desfăşurate în magazinul online al unui cunoscut operator de telefonie mobilă.

Orange România a dat startul unei campanii foarte atractivă, ce se desfăşoară în perioada 1 – 15 aprilie în magazinul online al companiei. În tot acest timp, oferta de telefoane mobile, tablete, accesorii şi alte dispozitive are parte de reduceri consistente de preţuri, ce pot atinge chiar şi 90% la anumite produse.

Reduceri de preţuri de până la 90% la telefoane mobile!

Trebuie ştiut că reducerile cele mai mari de preţuri pot fi găsite la începutul zilei, urmând ca ofertele să scadă pe parcursul zilei, pe măsură de stocurile de produse sunt epuizate. Alături de tablete şi modele smartphone, mai pot fi achiziţionate la preţ redus şi camere foto, căşti audio, hard disk-uri externe, rame foto şi huse de protecţie pentru telefoane.

Campania este adresată atât clienţilor Orange, cât şi vizitatori obişnuiţi care accesează magazinul online, cu menţiunea că pentru a beneficia de reduceri de preţuri la tablete şi telefoanele mobile este necesară achiziţionarea în pachet cu abonament nou sau prelungirea abonamentului actual.