Site-ul pe care te poți bucura de priveliștea de la ferestrele altor oameni

21.07.2020
Site-ul pe care te poți bucura de priveliștea de la ferestrele altor oameni

Window Swap este un site care le permite utilizatorilor să admire priveliștea de la ferestrele unor străini. Ideea este binevenită într-o perioadă în care puțină lume mai călătorește în zone îndepărtate.

Dezvoltat de Sonali Ranjit și Vaishnav Balasubramaniam, soție și soț din Singapore, ca o modalitate de a combate plictiseala în timpul carantinei, Window Swap este o metodă ingenioasă prin care oamenii pot fi martori la ce văd utilizatori din alte colțuri ale lumii pe ferestrele lor atunci când se trezesc.

Când am folosit prima dată butonul, am ajuns la fereastra lui Isaac, din Vila Nova de Gaia, Portugalia.

Poți partaja rapid priveliștea de la fereastra ta

„Eu și cu soțul meu ne plictiseam cu priveliștea de la fereastra noastră – așa că am creat un spațiu pe internet unde poți deschide o nouă fereastră undeva în lume”, a declarat, pentru Bored Panda, Sonali Ranjit.

Foto: Captură din video

În acest moment pot fi văzute priveliști din peste 15 orașe din întreaga lume. Cei care vizitează site-ul sunt încurajați să trimită propriile înregistrări la adresa de e-mail disponibilă pe platformă. Clipurile video pot avea maxim 10 minute și trebuie să fie filmate orizontal, la calitate HD. Utilizatorii trebuie să trimită prenumele lor și localitatea, pentru a fi afișate pe site.

Pe Window Swap nu este afișată adresa exactă a celor care au încărcat clipurile, din rațiuni de securitate și confidențialitate. Este precizat doar orașul.

Sonali Ranjit și soțul ei nu sunt singurul cuplu care a dezvoltat ceva util pentru semeni în timpul pandemiei. O familie din Canada, soț și soție, a dezvoltat un tracker pentru pandemia COVID-19, care se concentrează pe informațiile pozitive.

Platforma Thehappyarc.com nu afișează numărul de cazuri totale și de morți, ci numărul persoanelor care s-au vindecat de boală.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video