Skype 5.8 aduce suport pentru apeluri video Full HD

03.02.2012
Skype 5.8 aduce suport pentru apeluri video Full HD

Skype a lansat o versiune îmbunătăţită a clientului software pentru platforma Windows.

Skype 5.8 Full HD

Dacă dispunem de o conexiune la internet cu viteză de minim 2 Mbps şi un webcam performant, Skype 5.8 oferă posibilitatea de a comunica prin apeluri video Full HD cu prietenii sau familia. Deoarece tehnologiile utilizate pentru funcţia de compresie video sunt dezvoltate în parteneriat cu Logitech, Skype recomandă pentru utilizare webcam-ul Logitech C920, capabil să asigure compresia hardware a materialului video fără pierderi semnificative de calitate şi cu un impact minim asupra procesorului din sistem.

O altă noutate este posibilitatea de a comunica prin apeluri audio/video cu prietenii de pe Facebook, indiferent dacă aceştia au sau nu cont de utilizator Skype.

Funcţia Group screen sharing ne permite să arătăm conţinutul desktop-ului windows, sau doar fereastra unei aplicaţii, către unul sau mai mulţi participanţi la sesiunea de videoconferinţă activă, totul fără întrerupe conexiunea video cu aceştia.

Push to Talk este o funcţie nou introdusă, ce permite alegerea unei combinaţii de taste prin care putem iniţia în mod direct un apel Skype, comunicând astfel cu prietenii fără a întrerupe sesiunile de jocuri PC pentru a intra interfaţa clientului Skype 5.8.

Skype 5.8 Download

Urmărește Go4IT.ro pe Google News