Skype 5.8

Skype 5.8 ne permite să comunicăm gratuit cu prietenii sau familia, prin apeluri audio/video la calitate Full HD.

Skype 5.8 ne permite să comunicăm gratuit cu prietenii sau familia, prin apeluri audio/video la calitate Full HD.

Pentru rezultate optime la utilizarea funcţiei de apeluri video avem nevoie de o conexiune la internet cu viteză de minim 2 Mbps şi un webcam cu suport pentru filmare la rezoluţie Full HD. Deoarece tehnologiile utilizate pentru funcţia de compresie video sunt dezvoltate în cooperare cu Logitech, Skype recomandă utilizarea webcam-ului Logitech C920, capabil să asigure compresia hardware a materialului video fără pierderi semnificative de calitate şi cu un impact minim asupra procesorului din sistem.

Suportul pentru apeluri audio/video a fost extins şi către utilizatorii din reţeaua Facebook, indiferent dacă aceştia au sau nu cont de Skype.

Funcţia Group screen sharing ne permite să arătăm conţinutul desktop-ului windows sau fereastra unei aplicaţii deschise către participanţi la sesiunea de videoconferinţă, totul fără întrerupe conexiunea video cu aceştia.

Push to Talk este o altă funcţie nou introdusă, care permite alegerea unei combinaţii de taste pentru iniţierea directă a apelurilor Skype. Astfel putem comunica cu prietenii fără a întrerupe sesiunea de joc pentru a intra în interfaţa clientului Skype.

Skype 5.8 este compatibil cu sistemul de operare Windows şi necesită o conexiune la internet pentru utilziare, respectiv webcam şi microfon.

Tags: