Smell Dating, serviciul de întâlniri în care îţi alegi partenerul după mirosul corporal [VIDEO]

29.03.2016
Smell Dating, serviciul de întâlniri în care îţi alegi partenerul după mirosul corporal [VIDEO]
Pentru cei cărora serviciile de dating precum Tinder, OKCupid sau Badoo li se par impersonale s-a lansat Smell Dating, care le permite utilizatorilor să simtă mirosul corporal al persoanelor cu care se potrivesc. 
 
Smell Dating este în acest moment în faza Beta, iar accesul se face pe bază de cerere. 
 
 
Iată cum funcţionează serviciul: o persoană poartă timp de trei zile şi trei nopţi, fără a folosi deodorant, acelaşi tricou, primit de la companie. Smell Dating nu spune şi dacă cei care folosesc serviciul au voie sau nu să facă duş sau baie. 
 
Apoi, tricoul este trimis prin curier la Smell Dating. Fiecare utilizator primeşte mai multe mostre pe care le poate mirosi şi alege una care îi place. În cazul în care mostra aleasă de X îi aparţine lui Y, iar Y a apreciat de asemenea mirosul lui X, Smell Dating le oferă celor două persoane datele de contact. Dragoste „la primul miros”. 
 
Găsiţi mai multe detalii despre serviciu în clipul de mai jos:
 

Smell Dating from Tega Brain on Vimeo.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult